Hvad der egentlig skulle have været et arrangement med temaet insekter og vilde bier arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening Guldborgsund og den lokale Naturstyrelsen Storstrøm i fællesskab - endte med af omveje - at blive et Naturens Dag arrangement, hvor det var børnehaven ”Firkløveren”, der pt. har til huse i udflytterbørnehaven Bangsebrohus, der var den udfarende kraft med afholdelse af Naturens Dag.

Udflytterbørnehaven ligger i nogle meget fine omgivelser med masser af natur i baghaven, og er samtidig centralt beliggende kun nogle få kilometer fra Nykøbing Falster centrum.  

Børnehavens forældrebestyrelse påtog sig, at holde åbent hus denne søndag, og de havde sammen med pædagogerne arrangeret bålplads hvor der blev bagt snobrød, og sørget for lidt at spise og drikke og masser af hjemmebag til en beskeden betaling. Naturstyrelsen Storstrøm kom med remedier til at bygge insekthotel og havde andet materiale med til at fortælle og forklare om skoven og insekter generelt.

Til alles store overraskelse og glæde, så anmeldte vores præsident Maria Reumert Gjerding et par dage forinden hendes besøg denne søndag formiddag, hvor hun så sammen med sin familie tilbragte 2 timer med ”hygge” og samtale på kryds og tværs med arrangørerne, forældre og børn.

Så alt i alt en meget fin dag, hvor vejret i den grad var med os (solskin med få skyer), og der mødte ca. 150 besøgende op til arrangementet. En stor tak til børnehaven ”Firkløveren”, Naturstyrelsen Storstrøm og vores præsident Maria Gjerding.